Veelgestelde vragen

Antwoord op al uw vragen.

BOB-service

Onze slogan is niet voor niets ‘voor iedere situatie een chauffeur’. Bekijk onze pagina Inspiratie voor een impressie van onze brede dienstverlening.

Wanneer u een chauffeur bestelt, wacht die op u totdat u wilt vertrekken. Ook als dat wat langer duurt dan u initieel verwacht had. De eerste 10 minuten vanaf uw gereserveerde tijd en het eventueel vroeger arriveren van de chauffeur zijn gratis. Na 10 minuten wachten betaalt u ons lage wachttijdstarief en na 30 minuten wachten betaalt u ons hogere wachttijdstarief.

U kunt na uw rit betalen met PIN, met contanten of middels een factuur.

Jazeker, dat kan. Wij behandelen uw aanvraag met dezelfde urgentie wanneer u last-minute reserveert. Hoe eerder u reserveert, hoe groter de kans dat u op uw gewenste tijd een chauffeur heeft.

Onze standaard voorrijkosten (€10,-) gelden voor de regio groot Eindhoven. Dat geldt voor Eindhoven en alle gemeenten die direct aangrenzend zijn aan Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de geldende voorrijkosten per locatie.

Wanneer het even duurt totdat onze volgauto de chauffeur weer ophaalt, komt de chauffeur niet bij u binnen. Vanaf het moment dat we u veilig thuis hebben gebracht eindigt onze dienstverlening.

Wijrijden hanteert een kortingspercentage van minimaal 25% wanneer u 24 uur van tevoren uw rit reserveert én u opgehaald wilt worden op een locatie waar zich ook een NS-Intercity station bevindt.

Nee. U betaalt slechts voor de gereden kilometers. Vooraf weet u dus waar u aan toe bent.

Privéchauffeurs

Ja. Onze privéchauffeurs zijn beschikbaar wanneer u ze nodig heeft, ook last-minute.

U kunt onze chauffeurs allerlei randzaken laten regelen. Denk aan een bezoek aan uw dealer voor uw auto-onderhoud, uw boodschappen of brief- & pakketzaken. Zij zijn opgeleid om zelfstandig tot oplossingen te komen die uw dag gemakkelijker maken.

Onze chauffeurs zijn flexibel en weten dat uw afspraken kunnen uitlopen. Wanneer er een tijdsconflict zou ontstaan kijken we samen met de chauffeur hoe we dit zo goed mogelijk op kunnen vangen zonder dat u er iets van merkt. Wel vinden we het prettig als u ons op de hoogte brengt van afspraken die (veel) langer duren.

Wij willen u altijd een chauffeur garanderen. Om dat te kunnen garanderen hebben we extra kosten wanneer we onze chauffeurs last-minute oproepen.

Wanneer uw rit op een andere locatie aanvangt dan waar u met de chauffeur eindigt, belasten we de kosten door die zijn gemaakt om de chauffeur weer bij de startlocatie te krijgen.

Evenementenservice

Wijrijden heeft geïnvesteerd in zeer nette attributen die ingezet kunnen worden bij verkeersbegeleiding. Neem contact met ons op voor een impressie.

Wanneer u chauffeurs bestelt bij uw evenement, hebt u wel wat beters te doen dan ze aansturen. Wij zorgen ervoor dat we onze taak kennen en zorgen zelf voor aansturing van onze chauffeurs.

Wijrijden wil graag een verlengstuk zijn van uw evenement. Vooraf inventariseren we graag uw behoeftes, wensen en ideeën over hoe u uw evenement het liefste ziet. Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over de kosten die hieraan verbonden zijn.

Ja. Wijrijden biedt zelfs mogelijkheden om uw logo’s en/of bedrijfsnamen zelf op uw gewenste manier te ontwerpen en te realiseren op de manier die u graag ziet. U beslist mee in de manier waarop wij u van dienst zijn op uw evenement.

Overige vragen?

Hebt u vragen waar u geen antwoord op gevonden heeft? Neem contact met ons op.

Download de Wijrijden-app

Installeer onze app en
ontdek de voordelen!
  • Boeken en wijzigen wanneer het u uitkomt.
  • Tegoeden en historie eenvoudig inzien.
  • Alle informatie direct bij de hand.