Overige dienstenManusje-van-alles. Maar dan in een auto. Alles wat ook maar enigszins met mobiliteit te maken heeft, pakken we voor u op. Dat scheelt een hoop zorgen.Wat het ook is


Voor iedere situatie een chauffeur, dat zeggen we niet voor niets. Onder ‘overige diensten’ verstaan wij alles waarvoor een chauffeur ingezet kan worden: tijdelijk het rijbewijs kwijt zijn, medisch vervoer en pakketservice. Maar ook een haal- en brengservice. Bijvoorbeeld het halen en brengen van kinderen in uw eigen auto, vervoer van en naar het vliegveld en vervoer rondom sportwedstrijden.


Binnen en buiten Nederland


U kunt onze chauffeurs inzetten voor spoed-koeriersdiensten door heel Europa en het halen en brengen van auto’s van en naar het buitenland. Daarnaast verzorgen wij het halen en brengen van uw relaties, parkeerbegeleiding en valet parking.


Meer informatie?


Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze inspiratiepagina voor meer informatie over onze verschillende dienstverleningen.

Garanties

We staan voor u klaar en bewaken uw veiligheid. Daar mag u op rekenen.

Flexibel

We zijn er voor u, ongeacht het tijdstip en ongeacht de dag van de week. Ook als uw plannen veranderen. U mag erop rekenen dat onze chauffeurs voor u klaarstaan.

Discreet

Kiest u voor onze BOB-service, dan kiest u voor de discretie van onze chauffeurs. U zit dus ontspannen in de auto, ook met een drankje op.

Betrouwbaar

Wanneer u een afspraak met ons maakt, dan komen wij die na. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken locatie op u te wachten.

Contact

Voor iedere situatie een chauffeur.