Overige dienstenManusje-van-alles. Maar dan in een auto. Alles wat ook maar enigszins met mobiliteit te maken heeft, pakken we voor je op. Dat scheelt een hoop zorgen.Wat het ook is


Voor iedere situatie een chauffeur, dat zeggen we niet voor niets. Onder ‘overige diensten’ verstaan wij alles waarvoor een chauffeur ingezet kan worden: tijdelijk het rijbewijs kwijt zijn, medisch vervoer en pakketservice. Maar ook een haal- en brengservice. Bijvoorbeeld het halen en brengen van kinderen in je eigen auto, vervoer van en naar het vliegveld en vervoer rondom sportwedstrijden.


Binnen en buiten Nederland


Je kunt onze chauffeurs inzetten voor spoed-koeriersdiensten door heel Europa en het halen en brengen van auto’s van en naar het buitenland. Daarnaast verzorgen wij het halen en brengen van je relaties, parkeerbegeleiding en valet parking.


Meer informatie?


Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze inspiratiepagina voor meer informatie over onze verschillende dienstverleningen.

Garanties

We staan voor je klaar en bewaken je veiligheid. Daar mag je op rekenen.

Flexibel

We zijn er voor je, ongeacht het tijdstip en ongeacht de dag van de week. Ook als je plannen veranderen. Je mag erop rekenen dat onze chauffeurs voor je klaarstaan.

Discreet

Kies je voor onze BOB-service, dan kies je voor de discretie van onze chauffeurs. Je zit dus ontspannen in de auto, ook met een drankje op.

Betrouwbaar

Als je een afspraak met ons maakt, dan komen wij die na. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken locatie op je te wachten.

Contact

Voor iedere situatie een chauffeur.