Partner van Wijrijden


Wijrijden is altijd op zoek naar mobiliteitspartners.Partner van Wijrijden


Wijrijden is een Brabantse chauffeursorganisatie die veel gasten vanuit de betere restaurants in de regio veilig thuisbrengt. We werken met een vaste clientèle waar vaak een uitstekende klantrelatie mee bestaat. Onze chauffeurs zijn daarnaast thuis in de markt en weten goede restaurants aan te raden bij de klant die ze geregeld thuisbrengen.


Synergie door samenwerken


Wijrijden gelooft in samenwerking. We geloven ook dat restauranthouders die onze service in hun restaurant aanbieden daarvoor iets terug moeten krijgen. Tegelijkertijd kan Wijrijden fungeren als promotor voor uw restaurant.


Interesse?


Benieuwd naar hoe we u en uw restaurant hierin van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Garanties

We staan voor u klaar en bewaken uw veiligheid. Daar mag u op rekenen.

Flexibel

We zijn er voor u, ongeacht het tijdstip en ongeacht de dag van de week. Ook als uw plannen veranderen. U mag erop rekenen dat onze chauffeurs voor u klaarstaan.

Discreet

Kiest u voor onze BOB-service, dan kiest u voor de discretie van onze chauffeurs. U zit dus ontspannen in de auto, ook met een drankje op.

Betrouwbaar

Wanneer u een afspraak met ons maakt, dan komen wij die na. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken locatie op u te wachten.

Ervaar onze service


Bel direct 085 0609 555 of reserveer online.