Privéchauffeurs

Werk of ontspan terwijl u in de auto zit. Onze privéchauffeur brengt u op een comfortabele manier naar uw bestemming. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Effectief reizen

Een privéchauffeur maakt uw dag efficiënter en rustiger. Gebruik uw tijd in de auto om te werken of juist even niets te doen. Onze representatieve chauffeur brengt u veilig naar uw bestemming. Op iedere gewenste dag en op elk tijdstip. Wanneer u ons op de hoogte brengt van uw planning, kunt u alles rondom uw vervoer aan ons uit handen geven.

Chauffeur voor relaties

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor uzelf. Ook voor uw familie en (zakelijke) relaties kunt u onze privéchauffeurs inzetten. Onze ervaren chauffeurs zijn zakelijk en correct in de omgang met u en uw relaties. Zij zijn met zorg geselecteerd en hebben een aanvullend opleidingsprogramma doorlopen. Onze chauffeurs kennen de waarde van privacy en gaan uiterst discreet met informatie om.

Vertrouwde mensen

Wij werken met vaste chauffeurs. Daardoor weet u wie er bij uw bedrijf of huis komt, wie uw partner of kinderen thuisbrengt en wie uw relaties bij aankomst ontmoeten.

Garanties

We staan voor u klaar en bewaken uw veiligheid. Daar mag u op rekenen.

Flexibel

We zijn er voor u, ongeacht het tijdstip en ongeacht de dag van de week. Ook als uw plannen veranderen. U mag erop rekenen dat onze chauffeurs voor u klaarstaan.

Discreet

Kiest u voor onze BOB-service, dan kiest u voor de discretie van onze chauffeurs. U zit dus ontspannen in de auto, ook met een drankje op.

Betrouwbaar

Wanneer u een afspraak met ons maakt, dan komen wij die na. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken locatie op u te wachten.

Advies

Voor iedere situatie een chauffeur. Oók als u zelf nog niet weet wat u precies nodig heeft.
Wij begrijpen uw mobiliteitsvraag en bieden altijd de juiste oplossing. Zo maken we uw leven gemakkelijker.

Installeer de app

Ontdek de voordelen van in drie klikken reserveren!

Klantervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van onze klanten. Hier zijn we trots op.

Onze referenties