Privéchauffeurs

Werk of ontspan terwijl je in de auto zit. Onze privéchauffeur brengt je op een comfortabele manier naar je bestemming. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.


Effectief reizen


Een privéchauffeur maakt je dag efficiënter en rustiger. Gebruik je tijd in de auto om te werken of juist even niets te doen. Onze representatieve chauffeur brengt je veilig naar je bestemming. Op iedere gewenste dag en op elk tijdstip. Wanneer je ons op de hoogte brengt van je planning, kun je alles rondom je vervoer aan ons uit handen geven.


Chauffeur voor relaties


Dit geldt natuurlijk niet alleen voor jouzelf. Ook voor je familie en (zakelijke) relaties kun je onze privéchauffeurs inzetten. Onze ervaren chauffeurs zijn zakelijk en correct in de omgang met jou en je relaties. Zij zijn met zorg geselecteerd en hebben een aanvullend opleidingsprogramma doorlopen. Onze chauffeurs kennen de waarde van privacy en gaan uiterst discreet met informatie om.


Vertrouwde mensen


Wij werken met vaste chauffeurs. Daardoor weet je wie er bij je bedrijf of huis komt, wie jouw partner of kinderen thuisbrengt en wie je relaties bij aankomst ontmoeten.

Garanties

We staan voor je klaar en bewaken je veiligheid. Daar mag je op rekenen.

Flexibel

We zijn er voor je, ongeacht het tijdstip en ongeacht de dag van de week. Ook als je plannen veranderen. Je mag erop rekenen dat onze chauffeurs voor je klaarstaan.

Discreet

Kies je voor onze BOB-service, dan kies je voor de discretie van onze chauffeurs. Je zit dus ontspannen in de auto, ook met een drankje op.

Betrouwbaar

Als je een afspraak met ons maakt, dan komen wij die na. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken locatie op je te wachten.

Advies

Voor iedere situatie een chauffeur. Oók als je zelf nog niet weet wat je precies nodig hebt.

Wij begrijpen jouw mobiliteitsvraag en bieden altijd de juiste oplossing. Zo maken we je leven gemakkelijker.


Download de Wijrijden-app
Installeer onze app en
ontdek de voordelen!


  • Boeken en wijzigen wanneer het jou uitkomt.
  • Tegoeden en historie eenvoudig inzien.
  • Alle informatie direct bij de hand.


Klantervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van onze klanten. Hier zijn we trots op.Onlangs werd mijn rijbewijs ingenomen. Wijrijden was er binnen 17 minuten om me naar huis te brengen. Dat was dan weer een geluk bij een ongeluk.


H. Westerman, Vught

“Wat een fijne oplossing wanneer we zelf niet meer willen rijden, vanaf waar dan ook!”


J. Wiesen, Waalre

“Er is maar één chauffeursorganisatie die ik volledig vertrouw!”


D. Middelweerd, Waalre

Snel groeiend bedrijf. Dat komt wat mij betreft vooral door de kwaliteit die Wijrijden levert. Zeer aan te raden.


R. Hooghuis, Wintelre

Mijn Tesla liep leeg op Schiphol terwijl ik op vakantie was. Wijrijden heeft in Boekel de sleutel opgehaald en de auto opgeladen zodat ik gewoon naar huis kon bij terugkomst van vakantie. Ideaal.


B. Kanters, Boekel

Ik ging vliegen vanaf Düsseldorf maar ben mijn paspoort vergeten. Wijrijden zorgde ervoor dat ik mijn vlucht heb gehaald door snel te handelen en mijn paspoort te brengen.


D. Middelweerd, Waalre

“Naar huis met Wijrijden is altijd een goeie afsluiting van mijn avond. Ik weet zeker dat ik goed thuis kom.”


N. Wijtmans, Eindhoven

Snel groeiend bedrijf. Dat komt wat mij betreft vooral door de kwaliteit die Wijrijden levert. Zeer aan te raden.


R. Hooghuis, Wintelre

Onze referenties