Student Chauffeur

Wil je efficiënt en rustig reizen? Overweeg dan een student chauffeur. Terwijl jij in de auto werkt of ontspant, zorgt onze betrouwbare student chauffeur ervoor dat je veilig en op tijd op je bestemming aankomt. Of het nu om een willekeurige dag of tijdstip gaat, geef je planning door en wij regelen de rest.

Een aantal van onze student chauffeurs

Bas Faro

Student Medicijnen

Jonathan van den Brink

Tussenjaar

Anne-Fleur

Student HR

Werken als student chauffeur?

Meldt je nu aan!


Aanmelden

Studenten taxi eigen auto


Misschien denk je er wel eens aan, een eigen taxi chauffeur en misschien lijkt dat allemaal onhaalbaar. Door gebruik te maken van getrainde studenten is dit nu mogelijk met jouw eigen auto. Onze studenten hebben kilometers ervaring in het vervoeren van onze klanten en verdienen zo leuk bij. Het mes snijd dus aan 2 kanten! Alle auto's zijn welkom, of je nou in je oudere, wat goedkopere, of nieuwere en duurdere auto vervoerd wilt worden, alles is mogelijk. Heb je een mobiliteitsvraagstuk met een lager budget? Reserveer dan je studenten chauffeur als taxi dienst in je eigen auto.


Student chauffeur voor familie en zakenrelaties

Onze student chauffeurs zijn niet alleen voor jouw persoonlijke gebruik, maar ook ideaal voor je familie en zakelijke relaties. Zij zijn professioneel, beleefd en discreet in hun omgang. Door een streng selectieproces en aanvullende training garanderen wij dat onze chauffeurs jouw privacy respecteren en zorgvuldig omgaan met gevoelige informatie.


Voordelen van een student als chauffeur

Als u kiest voor een student als chauffeur heeft u als voordeel dat u zelf niet hoeft te rijden, u kunt dus uitrusten, werken, vergaderingen voorbereiden of naar huis gebracht worden als u een borrel op heb. Dit allemaal terwijl je vervoerd wordt in je eigen auto.


Verder neemt het kiezen voor een student als chauffeur een groot financieel voordeel met zich mee. Onze studenten zijn getraind, hebben uiteraard net wat minder ervaring dan een professioneel taxichauffeur, maar zijn netjes, sociaal en en voldoen aan onze strenge eisen-lijst.

Zo werkt het

Stap 1

Bel 085 0609 555 en reserveer een chauffeur.


Stap 2

Onze chauffeur vervoert je in je eigen auto.


Stap 3

Als je op de plek van bestemming komt, wordt onze student chauffeur opgehaald.


Is een student als chauffeur iets voor mij?


Ja een student chauffeur is voor iedereen, ongeacht wat voor auto je rijd. Wij hebben onze student chauffeurs zorgvuldig uitgekozen. We vinden het belangrijk dat je met een vertrouwd gevoel je eigen auto in stap terwijl onze student chauffeurs je naar de gewenste bestemming rijdt.


Onze student chauffeurs zijn ervaren, uiteraard iets minder ervaren dan een professioneel taxi chauffeur. Verder zijn ze erg discreet en te vertrouwen. Bij ons staat privacy hoog in het vaandel. Ook vinden wij het belangrijk dat de chauffeurs netjes en vriendelijk zijn. Hier worden ze ook goed op getraind. Op deze manier kan jij profiteren van een goed opgeleide student als chauffeur.


Hoe werkt een student als chauffeur reserveren?

Reserveren van een student als chauffeur kan op verschillende manieren. De meest gebruikte manieren zijn:


Vervolgens komt de student chauffeur naar je toe. Dit kan gebeuren met het openbaar vervoer of hij wordt afgezet door een collega. Als je op plaats van bestemming aankomt, gaat onze student chauffeur weer naar huis met openbaar vervoer, of hij wordt weer opgehaald door een volg auto.Download de Wijrijden-app
Installeer onze app en
ontdek de voordelen!


  • Boeken en wijzigen wanneer het jou uitkomt.
  • Tegoeden en historie eenvoudig inzien.
  • Alle informatie direct bij de hand.


Reserveer direct een chauffeur

Via de website of de app reserveer je snel en eenvoudig een chauffeur.

Advies

Voor iedere situatie een chauffeur. Oók als je zelf nog niet weet wat je precies nodig hebt.

Wij begrijpen jouw mobiliteitsvraag en bieden altijd de juiste oplossing. Zo maken we je leven gemakkelijker.


Onze referenties