Privéchauffeurs

Werk of ontspan terwijl u in de auto zit. Onze privéchauffeur brengt u op een comfortabele manier naar uw bestemming. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.


Effectief reizen


Een privéchauffeur maakt uw dag efficiënter en rustiger. Gebruik uw tijd in de auto om te werken of juist even niets te doen. Onze representatieve chauffeur brengt u veilig naar uw bestemming. Op iedere gewenste dag en op elk tijdstip. Wanneer u ons op de hoogte brengt van uw planning, kunt u alles rondom uw vervoer aan ons uit handen geven.


Chauffeur voor relaties


Dit geldt natuurlijk niet alleen voor uzelf. Ook voor uw familie en (zakelijke) relaties kunt u onze privéchauffeurs inzetten. Onze ervaren chauffeurs zijn zakelijk en correct in de omgang met u en uw relaties. Zij zijn met zorg geselecteerd en hebben een aanvullend opleidingsprogramma doorlopen. Onze chauffeurs kennen de waarde van privacy en gaan uiterst discreet met informatie om.

Vertrouwde mensen


Wij werken met vaste chauffeurs. Daardoor weet u wie er bij uw bedrijf of huis komt, wie uw partner of kinderen thuisbrengt en wie uw relaties bij aankomst ontmoeten.

Garanties

We staan voor u klaar en bewaken uw veiligheid. Daar mag u op rekenen.

Flexibel

We zijn er voor u, ongeacht het tijdstip en ongeacht de dag van de week. Ook als uw plannen veranderen. U mag erop rekenen dat onze chauffeurs voor u klaarstaan.

Discreet

Kiest u voor onze BOB-service, dan kiest u voor de discretie van onze chauffeurs. U zit dus ontspannen in de auto, ook met een drankje op.

Betrouwbaar

Wanneer u een afspraak met ons maakt, dan komen wij die na. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken locatie op u te wachten.

Advies

Voor iedere situatie een chauffeur. Oók als u zelf nog niet weet wat u precies nodig heeft.

Wij begrijpen uw mobiliteitsvraag en bieden altijd de juiste oplossing. Zo maken we uw leven gemakkelijker.


Download de Wijrijden-app
Installeer onze app en 
ontdek de voordelen!


  • Boeken en wijzigen wanneer het u uitkomt.
  • Tegoeden en historie eenvoudig inzien.
  • Alle informatie direct bij de hand.


Klantervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van onze klanten. Hier zijn we trots op.Onlangs werd mijn rijbewijs ingenomen. Wijrijden was er binnen 17 minuten om me naar huis te brengen. Dat was dan weer een geluk bij een ongeluk.


H. Westerman, Vught

“Wat een fijne oplossing wanneer we zelf niet meer willen rijden, vanaf waar dan ook!”


J. Wiesen, Waalre

“Er is maar één chauffeursorganisatie die ik volledig vertrouw!”


D. Middelweerd, Waalre

Snel groeiend bedrijf. Dat komt wat mij betreft vooral door de kwaliteit die Wijrijden levert. Zeer aan te raden.


R. Hooghuis, Wintelre

Mijn Tesla liep leeg op Schiphol terwijl ik op vakantie was. Wijrijden heeft in Boekel de sleutel opgehaald en de auto opgeladen zodat ik gewoon naar huis kon bij terugkomst van vakantie. Ideaal.


B. Kanters, Boekel

Ik ging vliegen vanaf Düsseldorf maar ben mijn paspoort vergeten. Wijrijden zorgde ervoor dat ik mijn vlucht heb gehaald door snel te handelen en mijn paspoort te brengen.


D. Middelweerd, Waalre

“Naar huis met Wijrijden is altijd een goeie afsluiting van mijn avond. Ik weet zeker dat ik goed thuis kom.”


N. Wijtmans, Eindhoven

Snel groeiend bedrijf. Dat komt wat mij betreft vooral door de kwaliteit die Wijrijden levert. Zeer aan te raden.


R. Hooghuis, Wintelre

Onze referenties