Zakelijke dienstverlening

Met zakelijke dienstverlening bedoelen wij: kleine logistieke zaken op allerlei fronten. Denk aan valet parking, belangrijke documenten brengen en halen, parkeerbegeleiding en auto’s wassen.

Brede dienstverlening

Onze zakelijke dienstverlening omvat alles wat u kunt bedenken waar een auto en chauffeur bij betrokken zijn. Juist hier komt onze flexibiliteit duidelijk naar voren. We denken graag met u mee om tot een slimme oplossing te komen. Bij grote en kleine mobiliteitsvraagstukken.

Dagelijkse ondersteuning

Het vervoer van een document of pakket, het halen of brengen van een (bedrijfs)wagen of een ‘parkeeruitdaging’ mag nooit een bottleneck voor uw bedrijfsvoering zijn. Wij zetten onze chauffeurs in om u bij deze dagelijkse mobiliteitsvraagstukken te ondersteunen.

Projectmatige ondersteuning

Onze chauffeurs zijn inzetbaar bij grote en kleine projecten waarin een mobiliteitsvraagstuk speelt. Juist als het voor u geen standaardwerk is, bieden wij graag de meerwaarde van onze kennis en kunde.

Garanties

We staan voor u klaar en bewaken uw veiligheid. Daar mag u op rekenen.

Flexibel

We zijn er voor u, ongeacht het tijdstip en ongeacht de dag van de week. Ook als uw plannen veranderen. U mag erop rekenen dat onze chauffeurs voor u klaarstaan.

Discreet

Kiest u voor onze BOB-service, dan kiest u voor de discretie van onze chauffeurs. U zit dus ontspannen in de auto, ook met een drankje op.

Betrouwbaar

Wanneer u een afspraak met ons maakt, dan komen wij die na. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken locatie op u te wachten.

Reserveer direct een chauffeur

Via de website of de app reserveert u snel en eenvoudig een chauffeur.

Ontvang snel een offerte

Via ons contactformulier ontvangt u binnen één dag een persoonlijke offerte.

Download de Wijrijden-app

Installeer onze app en
ontdek de voordelen!
  • Boeken en wijzigen wanneer het u uitkomt.
  • Tegoeden en historie eenvoudig inzien.
  • Alle informatie direct bij de hand.

Klantervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van onze klanten. Hier zijn we trots op.